Programma overzicht

Warning [2]: Invalid argument supplied for foreach()
Error in bestand /home/bedrijfsui/domains/bedrijfsuitjesgroep.nl/public_html/themes/bug/functions.php op regel 153

Teamuitje Bounty Hunt concept

Een Bounty Hunter is een premiejager. Het beroep Bounty Hunter bestaat nog steeds in de Verenigde Staten. Er zijn zelfs gecertifieerde opleidingen!

Wat is een Bounty Hunter?

Het fenomeen Bounty Hunter is vooral bekend van de posters uit het Wilde Westen van de Verenigde Staten in de 19de eeuw met de tekst: ’Wanted, dead or alive’. Lucky Luke is een bekend stripfiguur die op jacht gaat naar voortvluchtigen zoals Billy the Kid en Jesse James. Films met het thema zijn o.a. de klassieker ‘A few dollars more’ met Clint Eastwood, Django Unchained en The Hateful Eight.

Een beroep dat nog steeds bestaat!

Enkele duizenden mensen in de V.S. verdienen hun geld als Bounty Hunter, veelal met het opsporen van voortvluchtigen (fugitives) die nog een borgsom moeten terugbetalen aan een zogenaamde Bail Bond Agency. Een bekend gezicht is ’Dog the Bounty Hunter’ met zijn eigen reality-tv serie.

Bedrijfsuitje Bounty Hunter

Tijdens een ’opleiding’ tot Bounty Hunter verzamelen de deelnemers in teamverband, Hunter Squads, tips over het uiterlijk en de verblijfplaats van een voortvluchtige, genoemd ’The Fugitive’. Welk squad spoort The Fugitive als eerste op? De programma’s van Bounty Hunt zijn avontuurlijk, spannend en uitdagend en geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje.