Teamuitje Tiroler spiele

Teamuitje Tiroler Spiele

  • Competitief programma
  • Deelnemers: 10 - 120
  • Duur: 4 uur
  • Prijs: € 57,50 p.p. incl. BTW
  • Iedereen kan meedoen
  • Inclusief hapjes en drankjes

Het teamuitje Tiroler Spiele is een Duits-Oostenrijks uitje waarbij de heren worden uitgedost in een originele Lederhose en de dames worden verkleed als echte Dirndls.

Bayrische Spiele is een 4 uur durend teamuitje waarbij een combinatie is gemaakt van een competitief outdoor programma met een feestelijke afsluiting op het Alpenfest kamp. Het outdoor programma bestaat uit onderdelen als Bogenschießen, Tiroler Wettkampf en Navigation im Wald. Bij de feestelijke afsluiting, het Alpenfest, is een met een halve liter Duits bier inbegrepen, is er schlagermuziek en worden er een aantal stoere spelletjes gespeeld.

Type uitje: Teamcompetitie
Deelnemers: 10 - 60 (10 - 120 in combinatie met Bayrische Spiele)
Tijd: 14.00 - 18.00 uur (Starttijd aanpasbaar)
Duur: 4 uur
Inbegrepen: Koffie, thee, fruitdrank, mineraalwater en cup a soup. Koek bij ontvangst, Bratwurst mit Sauerkraut in de pauze. Maßkrug met halve liter Duits bier of andere consumptie bij Alpenfest.
Prijs: € 57,50 p.p. incl. BTW
Optioneel: Vergadering
Lunch
Barbecue of buffet
Download in PDFOfferte aanvragen

13.30 - 14.00 uur | Lunch (Optioneel, zie menukaart)

14.00 - 14.15 uur | Herzlich willkommen (Ontvangst)

Van harte welkom bij Alpenfest op Landgoed Beukenrode in Doorn. Na een korte introductie krijgen de heren een originele lederhose uitgereikt. De dames worden uitgedost als echte Dirndls. De deelnemers dienen zelf voor stevig schoeisel te zorgen met sokken of kniekousen.

14.15 - 14.25 uur | Getränke (Drankjes)

Op het drankenbuffet staan diverse soorten koffie, thee, vruchtendrank, water, cup a soup en koeken gereed. I.v.m. veiligheid schenken wij tijdens het actieve deel van het programma geen alcohol. Bij het laatste onderdeel, het Alpenfest is een halve liter bier of een andere consumptie inbegrepen.

14.25 - 14.30 uur | Mannschaften zusammenstellen (Teamindeling)

De groep wordt willekeurig of conform een vooraf opgestelde lijst verdeeld in subgroepen van 10 tot 20 deelnemers. Elke subgroep krijgt een eigen instructeur toegewezen die de deelnemers in Mannschaften (teams) verdeelt van 4 tot 6 personen. Deze Mannschaften gaan met elkaar de competitie aan.

14.30 - 15.15 uur | Tirloer Wettkampf (Tiroler meerkamp)

Dit onderdeel speelt zich af op het voetbalveld van Landgoed Beukenrode en bestaat uit vier pittige activiteiten: Pfahl schieben (paalduwen), Stamm Schleppen (paalslepen), Langlaufen (Langlaufen) en Reifen umwerfen (bandkantelen).

15.15 - 16.00 uur | Bogenschießen (Boogschieten)

Boogschieten is een concentratiesport. Alpenfest beschikt over een vaste boogschietbaan waar u schiet u met een recurveboog. Hiervan zijn de latten van de boog in ongespannen toestand naar voren gekruld. Na het oefenen van de schiettechniek volgt een schietcompetitie tussen de Mannschaften.

16.00 - 16.10 uur | Auszeit (Pauze)

Met diverse soorten koffie en thee, fruitdrank, mineraalwater, cup a soup en een heerlijk broodje Bratwurst mit Sauerkraut van de slager.

16.10 - 16.55 uur | Navigation im Wald (Veldoriëntatie)

In de uitgestrekte wouden en in bergen van Duitsland en Oostenrijk is het vaak niet moeilijk om te verdwalen. Enige kaartkennis en andere manieren op de weg te kunnen vinden kunnen van groot belang zijn. Bij deze oefening moeten door de Manschaften acht zoek- en puzzel opdrachten worden uitgevoerd.

16.55 - 17.55 uur | Alpenfest (Alpenfeest)

Voor iedere deelnemer staat bij de bar een ‘Maßkrug‘ met een halve liter Duits gereed. U kunt uiteraard ook een ander drankje naar keuze krijgen. Er worden nog twee spellen gespeeld: Bierkrüge hochhalten (bierpullen hooghouden) en Holzklötze verschieben (houtblokken verplaatsen).

17.55 - 18.00 uur | Preisverleihung & Abschluss (Afsluiting)

Het programma is ten einde gekomen. De instructeur heeft de prestaties van alle Mannschaften nauwkeurig bijgehouden. De winnende Mannschaft verdient een passende prijs. U bent van harte welkom om nog iets te drinken bij de bar of om te blijven eten. Zie onze menukaart.

18.00 uur | Barbecue of buffet (Optioneel, zie menukaart) of Oktoberfest: € 52,50 i.p.v. € 57,50 p.p. incl. BTW in combinatie met Bayrische Spiele of Tiroler Spiele.