Contact Bedrijfsuitjes Groep


Veel gestelde vragen:


Doen jullie ook bedrijfsuitjes zoals de Schotse Highland Games op andere locaties?
We doen alleen bedrijfsuitjes op onze eigen locatie op Landgoed Beukenrode in Doorn. Een bedrijfsuitje moet je beleven. Dat vinden we cruciaal voor een geslaagde dag en daar hoort een juiste setting bij. Onze locatie is daarop ingericht. We hebben bovendien veel vaste opstellingen en ruimte om kwaliteit en met name ook de veiligheid van de deelnemers te kunnen waarborgen.

Wij hebben medewerkers tussen 18 en ruim 65 jaar oud. Kan iedereen wel meedoen?
Dat iedereen kan meedoen is in onze filosofie het primaire criterium bij elk bedrijfsuitje. We hebben vrijwel altijd te maken met een gemêleerd gezelschap qua leeftijd, geslacht, sportiviteit, fysieke conditie, etc. Alle activiteiten zijn zeker uitdagend maar ook laagdrempelig, met name om het risico op ongevallen en blessures te minimaliseren. Een werkgever wil op de eerste plaats de volgende dag iedereen graag weer met blije gezichten present hebben op de werkvloer.

Wij hebben een collega die gehandicapt is. Kan hij of zij meedoen?
We ontvangen regelmatig mensen met een handicap, al dan niet in een rolstoel. Het is voor ons een uitdaging om ervoor te zorgen dat ook deze collega een geslaagde dag heeft en zo veel mogelijk aan de activiteiten mee kan doen.

Kan onze zwangere collega meedoen?
Een zwangere vrouw kan bij de bedrijfsuitjes aan de meeste activiteiten veilig deelnemen. Wij adviseren wel om altijd extra voorzichtig te doen en bij twijfel even een stapje opzij te zetten. Onze instructeurs houden dit nauwgezet in de gaten.

Een collega moet tussentijds kolven, kan dat?
Uiteraard. Er is altijd een plekje waar je rustig kunt zitten en ongestoord kunt kolven. De melk kan door ons bewaard worden in de koelkast.

Hebben jullie professionele instructeurs?
De meeste van onze instructeurs zijn oud beroepsmilitairen van het Korps Mariniers. Enkele instructeurs komen van de Koninklijke Landmacht. Allen hebben een schat aan ervaring en begeleiden de bedrijfsuitjes met heel veel inzet en plezier. Wij zijn erg trots op zo'n voortreffelijke samenstelling van ons team. Groepen worden nooit begeleid door een student of stagiair.

Is er voldoende parkeergelegenheid?
Op Landgoed Beukenrode is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid.

Is het veilig om spullen in de auto laten liggen?
We hebben nog nooit een auto-inbraak meegemaakt op Landgoed Beukenrode maar dat is geen garantie voor de toekomst. Het is altijd verstandig om waardevolle spullen mee te nemen naar onze locatie. Laat je iets in de auto liggen, leg het dan in elk geval niet in het zicht.

Waar kunnen we waardevolle spullen laten?
Waardevolle spullen zoals laptops, portemonnees, sleutels en telefoons kunnen in verzekering worden gegeven bij de Bedrijfsuitjes Groep. Die gaan in kunststof bakken en worden opgeslagen in een afsluitbare container. Tip: neem per groep altijd een telefoon mee om foto’s te maken. De instructeur kan hem eventueel bij zich houden.

Kun je je ook ergens omkleden?
We beschikken over 3 ruime kleedkamers. Kleding, tassen en andere spullen kunnen hier worden gestald. Ook op onze locatie hebben we nog nooit een diefstal meegemaakt.

Kunnen we bij jullie ook douchen?
We hebben wasbakken met spiegels waar je je op kunt frissen. Over het algemeen word je niet erg vies bij onze bedrijfsuitjes. Douches hebben we eerder wel ter beschikking gehad maar werden bijna niet gebruikt.

Wat voor schoenen kun je het beste aandoen?
Schoenen met hakken raden we af. Trek schoenen aan die je ook bij een boswandeling zou dragen. De ondergrond van het bos en ons voetbalveld is zacht en kan bij regen of dauw vochtig zijn.

Hebben jullie kleding tips?
In het bos kan kleding vies worden maar ook beschadigen doordat je bijvoorbeeld met een trui of jack aan een tak blijft haken. Neem altijd warme kleding mee en een regenjack als er regen voorspeld wordt. Je kunt het in onze kleedkamers neerleggen als je het niet gebruikt, maar het ook aan doen als dat nodig is.

Alle bedrijfsuitjes zijn voor minimaal 10 personen. Zijn minder deelnemers ook mogelijk?
We ontvangen regelmatig kleinere groepjes. Die zijn ook welkom uiteraard. Er moet echter altijd wel voor 10 personen worden betaald omdat het anders niet kostendekkend is.

Maken jullie foto’s?
We maken indien gewenst altijd een groepsfoto. Als we in de gelegenheid zijn maken we ook graag foto’s van de activiteiten die we na afloop aan u toesturen.

Wat als het regent?
We houden de weerssituatie ter plaatse goed in de gaten middels weerapps. Bij hevige regenval gaan we zo snel mogelijk schuilen. Dat kan in paviljoens of bij de overdekte vuurplaatsen. Doorgaans komt regen in buien en kan het bedrijfsuitje vrij snel weer doorgang vinden.

Hebben jullie alternatieven voor als het lang regent?
Gelukkig maken we het maar zeer zelden mee dat het lang achter elkaar hard door blijft regenen. We hebben in dat geval wel een aantal goede en leuke activiteiten die binnen uitgevoerd kunnen worden. Onze instructeurs overleggen ter plaatse het best passende alternatief.