Teamuitje Oktoberfest

Offerte aanvragen

Oktoberfest

  • Feestprogramma
  • Deelnemers: 15 - 120
  • Duur: 4 uur
  • Prijs: € 57,50 p.p. incl. BTW
  • Inclusief barbecue
  • Inclusief onbeperkt drankjes

Bij Alpenfest kunt u de sfeer van het Oktoberfest het hele jaar proeven; de heren gekleed in een echte lederhose en de dames als heuse Dirndl!

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in de Zuid Duitse stad München dat voor het eerst in 1810 werd georganiseerd. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen bezocht. Het Oktoberfest begint traditioneel op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt op de eerste zondag van oktober.

Type uitje: Feest
Deelnemers: 15 - 120
Tijd: 18.00 - 21.30 uur (Aparte boeking)
18.00 - 21.00 uur (In combinatie met middagprogramma)
Inbegrepen: Barbecue Compleet (Grill Total)
Onbeperkt drank
Prijs: € 57,50 p.p. incl. BTW (Aparte boeking)
€ 52,50 p.p. incl. BTW (In combinatie met middagprogramma)
Download in PDFOfferte aanvragen

Het Oktoberfest kan apart geboekt worden, maar ook in combinatie met middagprogramma Bayrische Spiele of Tiroler Spiele. In het laatste geval vervalt ‘Herzlich willkommen’ omdat de deelnemers eerder op de dag al een introductie hebben gehad en kleding hebben ontvangen.

17.30 - 18.00 uur | Herzlich willkommen!

Van harte welkom bij Alpenfest op Landgoed Beukenrode in Doorn. Bij aankomst krijgen de heren een originele Duitse-Oostenrijkse lederhose uitgereikt en worden de dames uitgedost als echte Dirndls. Op de achtergrond hoort u gezellige schlagermuziek. Het feest kan beginnen!

Ein Prosit der Gemütlichkeit!

Liebe Gäste! Na het omkleden is de bar geopend. Alle drankjes zijn inbegrepen in de prijs van het arrangement. Naast Duits bier in een heuse Maßkrug (bierpul) is er ook bier in flesjes verkrijgbaar. Daarnaast is er natuurlijk volop wijn, frisdrank, vruchtendrank, mineraalwater, koffie, thee, etc.

18.00 - 18.15 uur | Opkomst

Als opwarmertje voor de avond vindt ‘das Ratespiel’ plaats; een quiz waarbij de kennis van de deelnemers over Duitsland en Oostenrijk op de proef wordt gesteld. De vragen gaan over sport, muziek, geografie, politiek, etc. Wussten Sie das? Nicht zu glauben!

 

18.15 - 19.30 uur | Grill

De grill, een uitstekende door de Gildeslager verzorgde barbecue, staat gereed. ‘Grill Total’ bestaat uit karbonade, barbecue worst, hamburger, drumstick, kip- en varkenssaté, diverse salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter. Zelf bakken! Tegen meerprijs kunt u ook kiezen voor een luxere barbecue.

19.30 - 20.00 uur | Deutsche Spiele

Na de Grill is het tijd om weer een beetje in beweging te komen. We nodigen de deelnemers uit om deel te nemen aan twee korte spelletjes; Nagel hämmern (spijkerslaan) en Bierdosen Djenga (Djenga met bierblikken).

20.00 - 20.15 uur | Auszeit (Pauze)

Een moment om even bij te komen of iets te drinken te halen bij de bar.

20.15 - 20.55 uur | Das lustige Heimat Spiel

Wir wünschen Ihnen eine erfolgreiche Reise! Aan dit door Alpenfest zelf ontwikkelde bordspel kunnen 10 teams deelnemen. Alle teams maken een rondreis door Duitsland en Oostenrijk. Onderweg moeten allerlei opdrachten worden vervuld. Het team dat als eerste de rondreis voltooit is winnaar.

20.55 - 21.00 uur | Abschluss

Er is nog tijd voor om de polonaise bij een bekende Duitse Schlager af te maken of een moment om lekker bij het kampvuur te zitten en bij te komen van alle belevenissen. Das war toll! Vielen Dank für ihr kommen und wiedersehen!