Teamuitje Full Hunt

Offerte aanvragen

Teamuitje Full Hunt

  • Aktie & Avontuur
  • Deelnemers: 10 - 100
  • Duur: 6 uur
  • Prijs: € 69,50 p.p. incl. BTW
  • Iedereen kan meedoen
  • Inclusief drankjes en koek

Teamuitje Full Hunt duurt 5 uur. Het is hetzelfde programma als teamuitje Bounty Hunt, maar aangevuld met Swamp Trail, Camo Crawling en een extra pauze.

Tijdens de opleiding tot Bounty Hunter zijn allerlei tips over de voortvluchtige, The Fugitive, te vinden en te verdienen. Hoe zit hij eruit en waar zou zijn verblijfplaats zijn? Welk Hunter Squad lukt het om aan het einde van het programma met alle vergaarde informatie en opgedane skills The Fugitive op te sporen?

Type uitje: Aktie & Avontuur
Deelnemers: 10 - 100
Tijd: 12.30 - 18.30 uur (Starttijd aanpasbaar)
Duur: 6 uur
Inbegrepen: Koffie, thee, fruitdrank, cup a soup, koek en zoutjes.
Prijs: € 69,50 p.p. incl. BTW
Optioneel: Vergadering
Lunch
Barbecue of buffet
Download in PDFOfferte aanvragen

12.30 - 13.00 uur | Lunch (Optioneel, zie menukaart)

12.30 - 12.55 uur | Arrival & Preparation

De Bounty Hunters passen zich aan de bosrijke omgeving aan. Iedere deelnemer krijgt een groene overall uitgereikt met een commandomuts. Gezichtscamouflage mag natuurlijk niet ontbreken. Voordat het programma aanvangt is er koffie, thee, cup-a soup, fruitdrank of mineraalwater met koek.

12.55 - 13.00 uur | Hunter Groups

De groep wordt verdeeld in subgroepen van 10 à 20 Bounty Hunters. Dat kan willekeurig of aan de hand van een vooraf gemaakte lijst. Elke subgroep krijgt een eigen instructeur toegewezen die zijn Bounty Hunters meeneemt naar een verscholen plek in het bos. De meeste instructeurs zijn oud-Mariniers.

13.00 - 13.15 uur | Identities

Maak kennis met Dragomir, Ludwig, Igor, Jirina, Anika of Claire. Iedereen kruipt in de huid van een ander personage. Elke Bounty Hunter krijgt een kaart uitgereikt met een omschrijving van zijn of haar nieuwe identiteit. Er volgt er een korte voorstelronde waarbij alle Bounty Hunters zichzelf presenteren.

13.15 - 13.20 uur | Hunter Squads

Na de voorstelronde verdeelt de instructeur zijn groep in 4 Hunter Squads. De Hunters doen veel activiteiten samen met hun Squad en hebben de opdracht om samen The Fugitive te vinden. Tijdens het programma krijgt men tips over het uiterlijk en de verblijfplaats van The Fugitive.

13.20 - 14.10 uur | Swamp Trail

Diep in het bos van Landgoed Beukenrode ligt een grote bosvijver. De Hunters maken een overspanning over de vijver met slacklines; lange spanbanden die strak tussen twee bomen kunnen worden gespannen. De Hunters worden bij de oversteek gezekerd middels een zelf te knopen touwbroekje.

14.10 - 15.00 uur | Camo Crawling

Kruip- en sluipoefening waarbij een waarnemer beslopen moet worden waarvan de positie bekend is bij alle Bounty Hunters. De Bounty Hunter die de waarnemer het dichtst kan benaderen zonder gehoord of gezien te worden is winnaar van deze activiteit die plaats vindt in sterk begroeid terrein.

15.00 - 15.15 uur | Pauze

Na twee activiteiten is het tijd om even bij te komen van alle ervaringen. Op het drankenbuffet in één van de paviljoens op onze locatie staat een drankbuffet gereed met koffie, cappuccino, diverse smaken thee, fruitdrank, mineraalwater, cup a soup en koek.

15.15 - 15.40 uur | Sniper Exercise (Schieten geweer)

Naast het Hunter Camp zijn twee schietbanen. Op de eerste schietbaan wordt geschoten met zware en uiterst nauwkeurige luchtdrukgeweren met telescoopvizier. Duitse kwaliteit. U schiet op kleine doelen op ongeveer 20 meter afstand. Wapenwet: minimale leeftijd 18 jaar.

15.40 - 16.05 uur | Sniper Exercise (Schieten pistool)

De tweede schietbaan is de pistoolschietbaan. Daar wordt geschoten met luchtdrukpistolen, eveneens van Duitse makelij. De afstand waarop hier geschoten wordt is wat korter. U zult zien dat het niet gemakkelijk is om uit de losse pols doel te treffen. Wapenwet: minimale leeftijd 18 jaar.

16.05 - 16.55 uur | Missile Hunt

Op een geheime testlocatie zijn uiterst belangrijke onderdelen gestolen van een prototype van een hypermodern militair raketsysteem. Er is een enorme premie uitgeloofd voor het terugbezorgen van de onderdelen. Er zijn meer kapers op de kust: geheime diensten, guerrilla’s en terroristen.

16.55 - 17.10 uur | Pauze

Na wederom twee activiteiten is er weer een korte pauze. Op het drankenbuffet in één van de paviljoens op onze locatie staat een drankbuffet gereed met koffie, cappuccino, diverse smaken thee, fruitdrank, mineraalwater, cup a soup en zoutjes.

17.10 - 18.00 uur | Hunter Challenge

De kracht van Bounty Hunters is vaak het opereren in teamverband. De Hunters moeten blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. Bij de Hunter Challenge wordt een parcours afgelegd met een reeks zeer uitdagende groepsopdrachten die snel moeten worden uitgevoerd. Halen of falen?

18.00 - 18.25 uur | The Fugitive

Alle Hunter Squads komen samen op het Hunter Camp. De Squads hebben gedurende het programma informatie vergaard over de verblijfplaats van The Fugitive. De ontknoping volgt. De Squads krijgen een laatste tip en kunnen op zoek. Welk Squad wint de felbegeerde bounty?

18.25 - 18.30 uur | Afsluiting

Het programma is ten einde. De instructeurs geven een korte nabeschouwing op alles wat zich heeft afgespeeld en danken iedereen voor hun komst. De bar is open. U bent welkom om nog iets te drinken of om te blijven eten. Zie onze menukaart voor de mogelijkheden.

18.30 uur | Barbecue of buffet (Optioneel, zie menukaart)